renoveringar och åter renoveringar

ja, nu är vi ju i full gång med badrummet nere i källaren. Dock har samma fenomen inträffat som det gjort med alla andra renoveringsobjekt. Det är just det att vi ALLTID glömmer ta före kort. Hur kommer det sig kan man ju fråga?! Konstigt nog har vi inte innan tagit kort på alla rum, eller jo jag tror vi har gjort det men någon dum nöt (dvs jag) har nog råkat radera hela renoveringsmappen bland bilder. och det är duktigt IRRITERANDE! Men men, vi överlever. Vi renoverar ju faktiskt för att vi inte vill se det gamla längre. ;-)

Ja och man har precis fyllt år också. 28 år. helt otroligt att jag har hunnit bli den åldern som Daniel befann sig i när vi träffades. Jag var ju dock bara 20 år men fann kärleken väldigt tidigt och nu har vi två underbara barn och ett fint hem. Men jag är inte 30 ännu. haha! (ångest)
När man fick barn så insåg man hur fort tiden rullar iväg. 1 år kan i bland kännas som endast några månader. Morgan är ju snart 1 år t.ex. och tiden har rullat iväg i 190km/h. Min lille plutt är inte så liten längre. Nu dröjer det säkert inte länge förrän han springer runder här hemma. :-D

Ja och idag är det söndag och det blir väl till att fortsätta med att kakla. Eller inte jag, Daniel! jag får ju inte göra någonting. jo, jag langar plattor och städar undan efter honom. Men sen vågar jag inte göra det heller. hade det då blivit fel så hade man väl fått lida för det resten av livet. ;-)

Nu är snart andra kursen i specialist utbildningen klar och som det ser ut så håller jag mig på högsta betyg. VG!! känns faktiskt väldigt bra. Hoppas bara att det kan ge mig ett jobb snart och att lönen får ett litet lyft! :-)

Nä nu står mirjam här och hoppar och vill åt datorn för att titta på pippi. Hon har ju även blivit en hejare på att spela spel. Tänk vad snabbt barn lär sig. Lära min pappa på 67år data är helt omöjligt. Det går in i ena örat och ut genom andra. ;-)


RSS 2.0