halvtid och HUSÄGARE!!

Nu kan jag äntligen få ropa ut att vi har blivit husägare till ett superbra hus här i munka. Det känns underbart!!! Det är stort och bra och ligger på ett bra ställe. :-)
Vi flyttar in där 1/11 så det är ett tag till. Bebisen är ju beräknad till den 5/11 så om jag får bestämma får gärna bebisen komma två veckor tidigt denna gång, tack. ;-)
Nu ska vi bara sälja denna lägenheten också men den kommer ut någon gång under nästa vecka kan jag tänka mig.

Livet leker!!!!



Sen så igår så gick jag in i halvtid. 140 dagar gjorda och 140 kvar.
Så här ser jag ut i v 20 (19+6)


putar rätt rejält nu! :-) och sparkar och har sig. Daniel fick för några dagar sedan sin första spark, på örat. ;-)

Idag är det midsommar och det blir fest här på gården. Så mysigt med lekar och allt vad det blir. Om det bara kunde sluta regna.

Här stoppar jag bara in en bild på en mysbild på vårt uterum på kvällen.



och en liten ful bild på en fjönt-unge som hoppar och härmar en gris i sin studsmatta.

Mirjam har fyllt 3 år

stora tjejen har nu sedan 2 hela veckor varit helt blöjfri. Det gick från en dag till en annan. Och hon har inte gjort en enda olycka sedan två veckor tillbaka. Fatta hon är duktig! Att hon bara fixar det. Ingen blöja på natten heller och inga olyckor. Makalöst stolt!
Sedan blev hon tre år i söndags och då var det kalas. Utav oss så fick hon en studsmatta i lagom format och sedan drösslade det in sparkcykel, cykel med stödhjul, hoppboll, kläder, prinsesshandduk, teservis och en hel del annat. Hon hade så gott som sin tunga uthängandes hela tiden när alla paketen kom. Så söt!
Jag gjorde tårtor i prinsesstårteliknande men jag var nog inte helt nöjd med dem. Men första gången kan man kanske inte vara specialist. Alla tyckte om dem i alla fall och det är huvudsaken. :-)


tårta


presenter, ritbord


på morgonen, födelsedagsgris


presenter, cykel och sparkcykel


Husköp/visning...... nja den informationen kommer senare. Än så länge får vi nog ha is i magen. ;-)


Sedan får jag väl berätta om att jag även varit på ultraljud och det gick jättebra. Allt såg bra ut!
höll på att bli försenade men hann in i sista minut för att med andan i halsen gå in och lägga sig på sängen.
Allt såg fint ut som det skulle!
Hon som gjorde ul:et frågade det första hon gjorde om vi ville ha bilder och om vi ville få reda på könet. Jag bara va??! (trodde man behövde truga om könet) Dock skrek jag till NEEEEJ!! verkligen inte. Vill inte ta bort spänningen. Hade jag vetat vad det var nu hade jag inte varit lika taggad vid förlossningen. Finns det något bättre än när man ska ta första titten och bara ropar av glädje. Nä!  

Sedan visade det ju sig att ul:et gjordes och sedan avslutade hon med att ta lite 3D bilder. Den vi fick med hem visar sig knodden knappt. Alla händer och fötterna över ansiktet ungefär.
Blev även flyttad en dag så från den 6:e nov till... tack och lov rätt håll 5/11.

Här är bilderna vi tog med hem.


3D/4D bild (gömmer sig och vägrar visa sig riktigt. Ben och ärmar över huvudet och gömmer ansiktet bakom moderkakan.)


vinkar lite framifrån

dessa jobbiga rubriker...

... som man alltid måste hitta på....

Denna veckan som är nu kommer bli stressfaktor 1. Mirjam fyller år till helgen. Det är loppis hit och loppis dit som vi ska på jag och min syrra i första tag. Sedan på söndag blir det kalas för den blivande 3 åringen som för övrigt nu är superduktig på att vara utan blöja. Tänk att det mer eller midre bara vänder en vacker dag och så kan hon. Att hålla sig är väl lite svårare eftersom hon är kissig "nu!", men det lbir bättre och bättre.
Idag har de utflykt på dagis och de skulle ha egen matsäck med sig. Jobbigt! Men det går säkert bra. Tur de alla fall har fint väder. Igår var det ju alldeles underbart. 30 grader i solen utan problem och man märker verkligen hur ovan man är vid varmt väder. Pust och stön redan klockan 10 på morgonen. ;-)

Vi ska på husvisning på måndag också och det är så spännande! första vi går på. Dock har vi det rätt jobbigt eftersom vi har en lgh som måste säljas först innan vi kan få lån. Men har nu hittat någon slags försäkring mot just det men vet inte riktigt hur den fungerar än.

Så idag blir det i alla fall till att städa och röja så att man kanske själv kan ta några bilder för en eventuell försäljning av denna lgh. Lite vemodigt känns det men så är det kanske. Vi behöver verkligen större utrymme nu om vi ska bli fler och med våra hobbys så måste vi ha plats för dem också. Men vi får se hur det blir.
Nähä jag får väl börja städa i röran. Ingen som är sugen på att hjälpa mig kanske?!

RSS 2.0