2011

Det är faktiskt otorligt tragiskt att jag är så dålig på att blogga. Det borde på något sätt vara en naturlig del i mitt liv med tanke på alla de åren jag faktiskt skrev dagbok VARJE dag. Jag skrev nog i 6 år varje dag bortsett från några enstaka dagar.
Men det var annat när man gick i skolan och var tonåring. Tankarna sprudlade ju. Nu... så blir man förvånad om man tänker på något. Eller nääe så illa är det väl inte men dagarna består ju utav samma tråkiga rutiner och därför händer det liksom aldrig något utöver det.
Fast det som har hänt sedan sist är ju faktiskt rätt mycket. Morgan kan nu gå, 13 månader gammal. Det satt långt inne men nu är han i full gång. :-)
Hans första ord är sagt och likt så många andra barn så är det ju självklart "Aaampa" (lampa). Mamma eller pappa säger han inte men han kan dock kalla på mig i alla fall men då är det ett "ÖH!" -ljud. Men jag vet att det är mig han kallar på. Ofast gör han ju det när han sitter framme på tvbänken och inte kommer ner. Lite livsfarlig är han också eftersom han själv klättrar upp i soffan och vill gärna stå där. Så man får hela tiden hålla koll. Därför väljer jag själv nu att sätta mig på golvet för då är det ingen risk att han är i soffan i alla fall.

Så tidigt som idag har Morgan varit på sin första inskolningsdag. Det känns jobbigt för mamma hjärtat...faktiskt. Hade jag kunnat och hade haft fler dagar kvar på försäkringskassan så hade han gärna fått vara hemma några månader till. Med tanke på att han preciiiis lärt sig att gå mer än att krypa. På dagis är de ju även ute varje dag i snön och han kan ju som sagt inte gå ute nu och att ligga och krypa på marken är ju ingen hit. Fast det där sköter väl personalen.
Imorgon ska han vara där en stund själv också...

Nästa vecka börjar jag praktik för utbildningen så då måste han ju gå på dagis. usch usch...min lille bebis blir stor nu. *gråter en skvätt*

Men med hopp om att 2011 blir ett bra år så ska väl allt gå bra. Jag vill ha ett jobb, pengar.
Jag vill sluta röka, äta regelbundet, träna och gå ner minst 5 kg. Jag lever på hoppet om att allt reder sig. :-)


RSS 2.0