BF+14

Godmorgon!
ja här sitter jag som om allt var som vanligt. Ingenting händer och jag har gått två veckor över tiden idag. Paniken börjar komma. Jag är rädd att det kommer gå galet någonstans, att min kropp inte fattar hur man föder barn trots att den har gjort det en gång innan. Jag är rädd att bebis ligger i min mage med en halvkass navelsträng som ger dåligt med syre och som kommer göra mitt barn handikappat av någon slag och den oron känns som om att den verkligen inte gör saken bättre. Visst, jag känner bebis röra sig och sånt men usch vad jobbigt det är nu.
Jag börjar i alla fall bli mer och mer hundra på att detta är en pojke i min mage med tanke på att vissa killar kan ju ha lite svårt för att veta var ingång/utgång är. Dock inte min man, uppenbarligen! ;-)
Näe, dagen får fortsätta och jag får kämpa vidare till klockan 10 imorgon. Då jävlar måste de hända grejor.
Det är liksom inte nog med att jag har gått över två veckor utan utgår jag från senaste mens så skulle jag haft den 26:e oktober. Det är nästan en månad över i så fall. Vilket jag verkligen ska påpeka om de vill att jag ska gå ytterligare några dagar utan igångsättning.
Det bästa med igångsättning är ju att jag är där från start. De kan sätta in eda snabbare och på något sätt känns det som om de kommer vara mer insatta i min förlossning än vad de var under min första.

så ja, en liten sammandragning som känns men gör långt i från ont. Bläää! var SD får en att hoppas att NU! men nääää...

*deppo*


Ljus i vårt hus

Vi var en runda idag för att införskaffa oss nya penslar. Varför är man alltid så dålig på att rengöra dem efter sig? speciellt rollers.
Medan Daniel var på banken sprang jag in i en liten affär i stan och det första jag kände var en ljuvlig doft av ljus.
Det var ljus från Geodesis och hela affären luktade ljuset.. Oftast när man köper ljus som har doft så luktar man aldrig något från dem mer än om man står väldigt nära. Dessa ljusen är gjorda på naturens egna dofter och enligt hon i affären så ska de ge mer doft. Väl hemma tände jag det och visst luktar det underbart!
Den doft jag har heter Agar wood. super god! Det ända negativa med ljuset var att det var ju svindyrt. Jag trodde expediten sa 125kr men märkte sen på kortuttaget att den kostade 325kr. :-O Tydligen är brinntiden väldigt lång och allt i glaset töms, men priset var för maffigt för mig. Det blir nog till att återgå till yankee candle i alla fall.


äntligen börjar saker och ting inredas

Jag kan aldrig påstå att jag är någon bra fotograf eller så men man kan få en hint om hur saker och ting börjar arta sig.
Här visar jag vad jag håller på med i Mirjams rum.


Mirjams walk-in-closet

Här har jag först målat den röda väggen i garderboen rosa för att sen texta med hobbyfärg i grått. Och vad passar inte bättre än "madonna-citat" på väggen?!
Mirjams rum ska ju få bort den där hemska röda färgen som förra ägarna har målat med precis överallt. Taket, dörrkarmar, lister och även elementen. Det tar tiiiiid och många lager vit färg för att få det vitt igen.
En vägg i rummet ska ha en söt rostapet och en annan vägg ska vara rosa och grön.
Det tar sin lilla tid att försöka få i ordning, dock säger Mirjam att hon inte vill sova där uppe när det är färdigt. Så när nu väl den här bebisen behagar titta ut (BF+5) så hade det varit bra omd et var en tjej så kan det bli ett flickigt lekrum. Annars får jag nog planera om färgerna lite och dela rummet som lekrum i alla fall...


Dörrfodret är målat och superglansigt men i tålig färg. Väggarna börjar ta sig efter 3 målningar. Några till och det är vitt ;-)

Sedan har äntligen koordinaterna som jag beställde på www.wallstyle.se kommit upp på väggen i hallen. Supersnyggt blev det tycker jag. Det är det första man ser när man kliver in. Så ska det se ut i varje "geocashares" hem. ;-)



Några tavlor i "hallkorridoren" har också kommit upp men de ska bli betydligt fler. Texter och värmeljushållare ska också upp mellan tavlorna.

Rosorna i mittentavlan är dekorationen från vår bröllopstårta som Daniel prompt har sparat på. Så från att ha legat på en hylla så gjorde jag en tavla av det.

Och ovan på allt visar jag en sprängfylld mage (bild från 5:e november, BF)




Nu ska jag återgå till lite målning och sen blir det tv-kväll!

sedan beställer jag en bebis imorgon!!!

ett inlägg fyllt med klagomål

Ja då sitter man här på BF+2 och än har ingenting hänt och det verkar inte ens som om det är på väg. Jag inser att jag ska vara gravid läääääänge till.
Jag har försökt med tankekraft att få ut den där bebisen men inte vill den det.
Nä vad ska man säga... det finns väl inte så mycket att göra åt saken. Det är bara att acceptera att det kommer dröja ett tag till.
Vill dock att det händer imorgon eller på måndag men INTE på tisdag tack! svärmor fyller år då och jag vill att bebis får en egen dag.

Nä nu blir det tacogratäng och senare en bra film eller något.

RSS 2.0