dessa jobbiga rubriker...

... som man alltid måste hitta på....

Denna veckan som är nu kommer bli stressfaktor 1. Mirjam fyller år till helgen. Det är loppis hit och loppis dit som vi ska på jag och min syrra i första tag. Sedan på söndag blir det kalas för den blivande 3 åringen som för övrigt nu är superduktig på att vara utan blöja. Tänk att det mer eller midre bara vänder en vacker dag och så kan hon. Att hålla sig är väl lite svårare eftersom hon är kissig "nu!", men det lbir bättre och bättre.
Idag har de utflykt på dagis och de skulle ha egen matsäck med sig. Jobbigt! Men det går säkert bra. Tur de alla fall har fint väder. Igår var det ju alldeles underbart. 30 grader i solen utan problem och man märker verkligen hur ovan man är vid varmt väder. Pust och stön redan klockan 10 på morgonen. ;-)

Vi ska på husvisning på måndag också och det är så spännande! första vi går på. Dock har vi det rätt jobbigt eftersom vi har en lgh som måste säljas först innan vi kan få lån. Men har nu hittat någon slags försäkring mot just det men vet inte riktigt hur den fungerar än.

Så idag blir det i alla fall till att städa och röja så att man kanske själv kan ta några bilder för en eventuell försäljning av denna lgh. Lite vemodigt känns det men så är det kanske. Vi behöver verkligen större utrymme nu om vi ska bli fler och med våra hobbys så måste vi ha plats för dem också. Men vi får se hur det blir.
Nähä jag får väl börja städa i röran. Ingen som är sugen på att hjälpa mig kanske?!

Kommentarer
Postat av: Ann-Helen

Vad duktig hon är som är utan blöja:) Spännande med husvisning, är det i Munka? Vi ska imorgon men sitter i samma sits som er:(



Kram

2009-06-03 @ 09:51:18
URL: http://charlie.dnsalias.com/mrssouthstar/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0