ullared och lån

Nu börjar det närma sig jul och det märks. inte mindre just för att mirjam har varit sjuk i omgångar. Hon blev hemskickad från dagis i önsdags för att hon hade kräkts men när hon väl var hemma var hon superlycklig och mådde bra. Men hon var ju liksom tvungen att stanna hemma igår också eftersom hon hade kräkts. Men hon är frisk så antagligen hade hon blivit ledsen och hostat så hon kräktes. Och sedan tycker mirjam själv att det är en så stor grej att hon har gjort det.

Vet inte om jag har skrivit det men förra veckan så var vi på ullared. Massvis med folk var där så vi fick göra en fuling. Vi gick in genom utgången, låtsades att vi skulle gå ut och röka, fick då stämplar för att sen gå och hämta vagnar och gå in. ;-) Ja, bättre det än att stå i kö i en timme eller nått utan jackor i kylan.

Sen har vi även varit runt och beställt lite tider på olika banker för lånelöfte och ränteshopping.
Det är ju svårt att få lån nu, speciellt om man redan har som vi en bostadsrätt. De flesta bankerna kräver nu att man har papper på att det är sålt innan man kan köpa nästa. Så gäller det för alla. Men om vi har ett kvitto på att lägenheten har blivit sålt så ser än så länge sparbanken gripen ingen anledning att inte ge oss lån.
Varför vi tog kontakt med banker var för att där fanns ett hus på hemnet som vi ville ha. Tyvärr när vi kom till mäklaren hade det blivit sålt.. för utropet 1 500 000. såååååååååå irriterande!!! huset var stoooort, hade jättebra planlösning och allt annat som vi ville ha. lite renoveringar som tapeter och ett badrum. Men men, vi har bestämt att inte gräva ner oss för det. Nu ordnar vi i alla fall lånelöfte så att om vi hittar något hus så kan vi vara med i budgivningen.

Ikväll ska jag på partaj med jobbet. Vi ska äta i helsingborg. Får se om det kan bli skojigt. :-)

So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0