från Fant.....

....till Elifant på en vecka. Det kanske förklarar hur fort allting går med Mirjams tal. Hon pratar helt och hållet så att man förstår henne nu. Ibland är det lite hischibischi men hon kan massa ord.
Vi var på utvecklingssamtal på dagis och där sa de att hon var mycket duktig på att prata och komma på egna lekar och allt vad det nu är. Mirjam har startat en lek med de andra barnen om att Häxan ska komma och då skriker alla och springer och gömmer sig och skrattar en massa. Sedan sa de även att hon kan vara rätt så rastlös att t.ex. om hon tröttnar så vill hon absolut inte det längre. Hon kan ju bli väldigt arg och då förklarade vi för personalen att vi alltid sätter oss ner till hennes nivå och berättar vad det nu må vara. Till exempel om vi har sagt till Mirjam att ni blir det inte mer läsa bok utan nu ska vi gå och byta blöjan eller så, så förklarar vi för henne att tänk så skönt det blir sen och hur mycket kul vi kan ha med det och massa sånt. Det går liksom inte bara att sluta med något om hon väl har börjat med något hon vill göra. Usch det blev rörigt. Men i alla fall....."jo så atte"..... så är det i alla fall. ;-)

ohh 26 grader i poolen är inte illa alltså. ;-) *lockande*

Nu ska jag in i duschen och sedan blir det paus. Det är ju lååååånghelg så nu kan man njuta lite innan kalaset på lördag. Vi blir 20 vuxna och nio barn. Puh! Har svårt för att få ihop hur alla ska få plats där ute om det nu är så fint väder. Men det ordnar sig säkert. Jag längtar efter att få ge henne teletubbies filmerna. Hon lär sitta och titta på dem varje morgonen nu innan dagis. Hon älskar Teletubbies! nästan jag med... "tinkywinky, dipsy, la-la och Po! Teletubbies!" *sjunger*

so long till alla vettiga personer som läser mitt trams. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0