Ingen kamera.....

... på stranden idag. Typiskt att man alltid ska glömma något.
Idag på eftermiddagen så bestämde vi oss för att åka till stranden med Mirjam och Douglas.
Det blev Mirjams första strand-tur sedan förra året och det lär hon inte komma ihåg något ifrån. Men nu så tyckte hon det var kanon! Först berättade hon stolt för våra grannar att hon skulle till stranden och när vi väl kom dit så var det baka kaka i sanden. Vi fick henne till och med till att bada i havet och när hon väl hade gjort det en gång ville hon i igen och igen. Douglas var lika duktig han. Han hängde med oss i vattnet och badade han med. Supergo! men när han gick upp började han fryyyyysa men då blev det lite fotbollslirande och sedan var han varm igen. Det var verkligen supervarmt i vattnet. Helt otroligt alltså....men lite väl mycket tång för min smak.... men sen och andra sidan så var det ju vid hundbadet i sibirien. Men i alla fall... kameran glömde vi. Men vi har redan nu bestämt oss för att åka dit igen och spendera en heldag på söndag. :-)

Innan idag så har jag bakat muffins med hallon i och några med choklad och strössel på. Resten av morgondagens kakor fick bli "kööbekagor". Ja jag ska ju göra tårtor också men det är inte så svårt.
Sedan ahr vi städat som vanligt...vi röjde upp i uterummet och Daniel tog det gamla markistyget och hängde upp den som tak. Superbra! då kan vi nog sitta där ute imorgon på kalaset. Annars hade det nog blivit på tok för varmt.

Lite bilder på dagens busande.





pötnos


valpatänder. Han är gryyyyyyyym!


och mest troligt blir det denna fina klänningen jag gjort som Mirjam får ha på sig på kalaset imorgon! :-)

Nähä nu blir det lite blossande och sedan antagligen sängen. Jippiiiii!

natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0