utan "bulla"

Mirjam var utan sin blöja hela dagen igår. Vi frågade henne om hon ville testa att vara utan och att man då behöver säga till om man är "kissid" eller "bajsid". Det funkade jättebra hela förmiddagen. Jag tog henne på toaletten varannan timme. Senare så kissade hon ner sig men sa snabbt att hon kissa. Hon kom väl på precis efter att blöjan inte var där. Hon gick bredbent in och vi bytade. Sedan sov hon middag utan blöja. Dock vaknade hon och var så tyst så när jag gick upp för att kolla henne så satt hon i vår säng och hade preciiiiis kissat på täcket. Aja, tänkte jag, skam den som ger sig. Nya ombyte igen.... sista paret. Vi har bara tre par trosor än så länge...
Vi gick ut och hon säger att hon är nödig för nr 2.... jag tittar och inget har kommit så vi går in på toaletten och hon sätter sig och bajjar en rejäl doning. :-D Och så stolt hon var. Hon sa själv hela tiden...stor flicka!! :-) Och hon skröt för alla på området.
Så nu ska vi alla fall köra avänjning på helgerna ett tag. Sedan får vi gå snäppet längre till dagis. :-)

Duktig tjej!!

Nä nu ska vi bada

so long

Kommentarer
Postat av: Ann-Helen

Hihi, vad lustigt för ikväll har vi börjat med samma! Och vi har också bara 3 par trosor, får köpa fler imorgon. Engla kissade ner 2 par ikväll, första gången sa hon inget och andra berättade hon under tiden hon kissade. Vi frågar hela tiden om hon behöver kissa eller bajsa. Vi får väl se om det funkar!

Kram

2008-09-22 @ 20:36:07
URL: http://mum79.wordpress.com/
Postat av: Sandra R

Så duktig Mirjam är! Massor med beröm till henne.

2008-09-23 @ 10:38:36
URL: http://aresmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0