det vankas jul

Ja nu är det inte många dagar kvar tills det är julafton. Mirjam längtar som bara den och tjatar varje dag flera gånger om det inte är julafton så hon får öppna paket som ligger under granen. Och inte på tal om den här dumma chokladkalendern som hon tror vi har missat varje timme ungefär. ;-)

Det är härligt att det är snö ute och det allra bästa är ju att pulkabacken verkligen är näääära. Mirjam får själv vara där ute och åka. Där är många andra barn som hon kan leka och prata med och det behöver hon nu när det bara är tre timmar på dagis. Hon är annars inte ett dugg rädd när hon åker ner för backen. Här är det liggandes på magen och allt vad det är. Jag åkte med en gång och skrek som om det var "fritt fall" jag åkte. Haha!! så mesig man blir på "äldre dar". ;-)

Lilla mogge växer så det knakar i benen. Han äter och äter och äter och väger nu säkerligen över 5 kg eftersom det var 4800g för en vecka sedan. Han har hunnit bli en månad och är så "med". Han skrattar och oh:ar sig mycket och är allmänt en väldigt snäll och lugn bebis. Sover bra på nätterna med i regel en matning. Helt okej. Så en annan får liksom sova.

Daniel jobbar imorgon också sedan är han ledig ca 2 veckor över jul och nyår. Skönt att ha honom hemma med.

Annars så händer här inte allt för mycket. Trappan är färdigmålad vit och fin. Nu är det bara räcket och spaljépinnarna som ska målas. Sedan blir det mattor från jotex på och därefter så blir det faktiskt en ny plastmatta på golvet. Vi har kommit underfund med att det faktiskt är rätt smart med plastmattor. Dessutom kan man hitta många snygga.
Bilder på trappan får ni se senare. 
Mycket pyssel har det blivit. Jag har sytt lite grejor till några som julklapp. Det blir också bilder på det senare.
Nu lägger jag in lite bilder.


söte Morgan som är en månad


Här valde fröken Mirjam att somna


och lite julmys


God Jul, önskar jag er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0