Vår Morgan

Ja här går tiden fort! Jag har ju inte ens hunnit uppdatera någonting om vår söte lille son Morgan! men sen och andra sidan är det inte förrän idag jag mer eller mindre känner mig som människa igen. Återigen har amningen varit det stora dilemmat och jag har velat sluta och allt och har fällt tusen tårar för det. Såriga tuttar är ingen höjdare!!! Men nu verkar det som om det kanske har vänt i alla fall... i alla fall när det gäller ena bröstet. Så i det stora hela kan jag fortfarande amma honom lite grann men kör även på ersättning. Vill jag och orkar så ska jag kanske ge det andra bröstet en till chans. Funkar det då, blir jag världens lyckligaste!

i annat fall så är han ju världens sötaste lille kille! Han är supersnäll och äter, skiter och sover mesta delen av dygnet. Han har inte problem med magen utan är för det mesta nöjd. Jag tror vi har fått höra honom gråta riktigt ca 15 minuter sedan han föddes så visst är han världens goaste unge.

Mirjam är också glad för sin lillebror. Hon pussar och kramar honom mest hela tiden. Men det kan bli lite mycket tycker jag! för en stund sedan hörde jag Morgan gråta... då har hon varit och lyft upp honom från sängen när han sov. Gahh!!! livrädd blir man ju eftersom nacke och hela alltet inte är stadigt. Man försöker att ge henne uppmärksamhet och sånt men istället blir man mest arg på henne...ber henne att gå och låta honom vara! Jag hoppas verkligen att det släpper snart med det här att vilja hålla honom hela tiden.

Nu är Morgan vaken...(tack var att mirjam lyfte honom) så det är bara att återgå till arbete. :-)


liten torris ;-)



Sedan ovan på allt har vi börjat med ytterligare ett projekt i hemmet. Jag sa till Daniel igår att "arga snickaren" hade nog varit mycket arg på oss eftersom vi gör klassikern att börja med fler saker åt gången innan vi avslutar det vi börjat.
Vårt nya projekt är att måla trapporna i huset.
Så här ser trappan ut innan målning också får ni se resultatet sen när det är klart. ;-)

Kommentarer
Postat av: Pyre på väg

Tjena! Jag har inte varit här inne och läst på lääänge. Mycket att läsa ikapp. Ni har ju köpt hus och blivit 2 barnsföräldrar! Många grattis!

Postat av: Catrin

Sååååå söt han är er lille!!!

Ja tänk vilka små torrisar de blir när de ligger kvar länge i magen och gottar sig, vår var likadan när jag gick över tiden.



Finns något jag tror du vill se, kolla in hos mig!!



Stor kram på dig gumman!

2009-12-10 @ 08:05:42
URL: http://snovitadrommar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0