hösten är här.

kan ju börja med att berätta att jobbet jag sökte fick jag inte men de kunde kanske erbjuda vikariat. enligt dem, längre vikariat på...3 månader! det tycker jag är kort tid så jag tackade nej. Tar hellre företrädesrätten inom kommunen och får mig ett fast jobb.


Imorgon bär det av till växjö med hela familjen för att bo i stuga. Jag ska ju börja plugga på distans så själva introduktionen är i 3 dagar så vi passade på att göra en minisemester. Ska blir skönt att få komma ifrån igen. Man uppskattar så mycket det man har hemma när man varit borta.
Jag ska ju läsa till specialistundersköterska inom äldre. Det låter så fancy smancy men jag gör det ju mest för att fördriva tiden medan man är mammaledig. Samtidigt kommer jag ju söka jobb så hittar jag något bra jobb så slutar jag skolan, om det nu inte är busenkelt.

Nu är de höst och det är så deprimerande! Jag längtar redan till nästa sommar och det brukar jag aldrig göra. Jag gillar hösten annars men nu....usch och tvi! Kan bero på att första förkylningen redan har kommit till familjen. :-/
projekten i trädgården får vila nu mer eller mindre och det är det jag längtar till igen nästa vår och sommar. Det enda som ska hända mer i denna trädgård detta året är att sätta lökar. Massa tulpaner och påskliljor och sedan en hel del andra spännande sorter.

Jag har inga bilder heller att visa precis. Där är alltid något annat som stör det fina man har gjort.
Har dock äntligen satt ner Daniels rumpavgjutning sedan svensexan i marken. Haha! våran husfågel Tage som bodde här innan badade i den väldigt mycket när det var så varmt.




sen vet jag inte om jag har visat mina målade tavlor jag satte på väggen i vardagsrummet. så de kan jag ju slänga in med.






Och se så högt häcken har växt detta året. (bild på hur den såg ut i april eller maj finns i bloggen) Nästa år lär den nästan vara i den höjden vi vill ha den. Helt otroligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0